Tušíte na kolik je potřeba pojistit Vaši domácnost? Pojďme to spolu zjistit!

Pojištění domácnosti      

V minulých dnech se naplnila varování meteorologů a přišli povodně.

Pro mnoho z našich klientů to znamenalo velký stres, a hlavně finanční ztráty. Těm se ale dá předejít kvalitním pojištěním.  Většinou ale právě toto klientům chybí.

Co je důležité mít pojištěné v péči o vlastní majetek?

Kromě nemovitosti, je nutné mít pojištěné i vybavení domácnosti. Jsou to všechny věci, které vlastníme. Od knih, přes nábytek až k potravinám ve spíži. Máte tušení, kolik by Vás stálo všechno, co máte doma a potřebujete k životu?

Schválně si to zkuste spočítat. Nezapomeňte zahrnout i takové věci jako oblečení, sportovní vybavení a například i vybavení pro vaše koníčky. Co třeba pruty na ryby? Nebo kolečkové brusle? Jste vášnivým sběratelem skleniček? I to počítejte. Průměrná domácnost se obvykle pojišťuje kolem 650.000,- Kč. Odpovídá tato částka i té vaší?

Pak také musíme myslet na pojištění mimo místa bydliště. Například garáž přes ulici. Máte tam nářadí? Kola? Jasně. I to se počítá.

Jsou pojišťovny, které dokáží pojistit i věci v kufru vozidla. Zeptejte se našich odborníků na pojištění.com.

Pojištění domácnosti není cenově náročné, ale v případě nahodilých událostí, jako je povodeň, záplava nebo třeba požár, Vám může ušetřit poměrnou část financí. Navíc se můžete rychleji vrátit ke svému pohodlí.

 

pojištění domácnosti