Otevíráme eFi SunBar & Pool pro tuto sezónu!

Přijďte si k nám vychutnat slunce a osvěžit se ve venkovním bazénu se stylovým barem.

eFi SunBar & Pool je otevřen hotelovým hostům v letní sezóně od 10.6. do 30.9. ve dnech Po–Pá 16:00 až 22:00, So–Ne 11:00 až 22:00. V případě špatného počasí Vás rádi obsloužíme v EFI Hostinci Tkalcovna.

Naše bohatá nabídka jídel, nápojů, míchaných koktejlů a zmrzlin Vám zpříjemní pobyt při koupání, odpočinku a relaxaci. Bazén (letní provoz v období 10.6. – 30. 9.) o velikosti 7×4 m a hloubce 1,4 m se slanou vodou Vám poskytne ideální osvěžení. Po zapnutí protiproudu si můžete krásně zaplavat. Vstup je pouze pro hotelové hosty a to ZDARMA. Pro odpočinek a opalování máme k dispozici lehátka u bazénu a na sluneční terase.

Na letní terase, v tomto malém ráji přímo u bazénu našeho eFi Palace Hotelu, si můžete užít nezapomenutelnou kombinaci chutí Itálie. Nově s láskou připravujeme oblíbené druhy domácí pizzy z pečlivě vybraných čerstvých surovin, aby Vaše chuťové pohárky tancovaly radostí.

Ale nekončíme jen u pizzy! Naše nabídka zahrnuje také širokou škálu osvěžujících koktejlů, které perfektně doplní každou hostinu. Samozřejmě se nejedná o obvyklé míchané nápoje.

Díky limonádám z EFI Pivovaru jsme tradiční klasiky, jako GIN & TONIC, upravili našimi unikátními recepty a vznikly tak jedinečné chutě.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Tým eFi SunBar & Pool