Ohlédnutí za druhým ročníkem EFI Beer and Wine festu

Druhý ročník akce EFI BEER & WINE FESTU na Zámku Račice přinesl nezapomenutelný zážitek plný piva, vína, dobrého jídla, a hlavně skvělé zábavy. Již tradiční oslava se konala v krásném prostředí Zámku Račice v Račicích-Pístovicích nedaleko Vyškova.

Na festivalu si návštěvníci mohli zakoupit nejen řemeslné výrobky, ale spoustu dobrot z jarmarku, vyfotit se u zábavné fotostěny, zastřílet si z luku či kuše nebo vyhrát věcné ceny v soutěžích, které jsme měli připravené jak pro děti, tak dospělé. Významným lákadlem byl opět řemeslný EFI Pivovar, který nabídl několik druhů svých piv, včetně stříbrnou medailí oceněné EFI Dvanáctky, ale i limonády, které pivovar vyrábí. Mezi víny nechyběla vína z vinařství Vican a Gotberg, která dokázala potěšit i ty nejnáročnější degustátory. Pro zahřátí tu měli svoje stánky i Anton Kaapl a Rudolf Jelínek, kde si dospěli mohli tzv. „okoštovat“ vynikající pálenky.

Nechyběla živá hudba, která se starala o pohodovou atmosféru během celé akce. Zámecký park i nádvoří se proměnilo v místo, kde se tančilo, smálo a kde si lidé užívali společné chvíle s rodinou a přáteli. Součástí programu byly také exkurze zámkem, které poskytly unikátní pohled na historii a kouzlo tohoto místa.

Večerní program patřil mladé skupině Podlity noty a následně DJ se svou laserovou show.

Letošní ročník EFI BEER & WINE FESTU ukázal, že této akci patří místo mezi oblíbenými událostmi v regionu. Spojení lahodných příchutí, kulturního vyžití a krásného prostředí Zámku Račice vytvořilo nezapomenutelnou atmosféru, kterou si návštěvníci budou rádi připomínat. Již nyní se těšíme na příští ročník, který jistě přinese další nezapomenutelné zážitky!