Co je nového na Zámku Račice?

S radostí oznamujeme dokončení rekonstrukce některých apartmánů v Předzámčí na Zámku Račice v Račicích-Pístovicích. Nyní si můžete užít pobyt v nových luxusních apartmánech typu Diamond, které nabízejí špičkový komfort a eleganci. Tyto apartmány jsou perfektní volbou i pro romantický víkend nebo pro novomanžele, kteří hledají výjimečné místo pro svůj pobyt. Pro rodiny jsme připravili prostorný rodinný apartmán Deluxe se třemi ložnicemi, ideální pro pohodlné ubytování celé rodiny.

Co Vás na Zámku Račice ještě čeká?

Historie a architektura

Původně gotický hrad ze 13. století, přestavěný na renesanční zámek, nabízí fascinující prohlídky historických interiérů a zámeckých sklepů. Navštívit můžete prohlídkový okruh „Piano nobile“ s vizualizacemi historických proměn zámku a okruh „Zámecká sklepení a hospodářské zázemí“, kde se dozvíte o technologii historického vytápění a dalších zajímavostech. Prohlídky jsou dostupné celoročně (mimo pondělky), takže si můžete zážitek užít kdykoli během roku.

Gastronomie

V EFI Hostinci Konírna si můžete vychutnat výborné jídlo a nápoje. Nabízíme pivo a limonády z našeho vlastního řemeslného EFI Pivovaru, což zaručuje čerstvost a jedinečnou chuť.

Relaxace a wellness

V zrekonstruované budově Podzámčí najdete kromě ubytování v 11 plně vybavených apartmánech i luxusní wellness s finskou saunou, odpočívárnou a venkovním bazénem s terasami pro slunění, kde si můžete užít relaxaci a pohodu.

Aktivity v okolí

Zámecký areál je ideálním výchozím bodem pro cyklovýlety a pěší túry v Drahanské vrchovině a Moravském krasu. Můžete navštívit Pístovický rybník, naučnou stezku Rakovecké údolí, rozhlednu Chocholík, či se vydat na výlet do blízkého Vyškova s Dinoparkem a zoo.

Svatební a firemní akce

Zámek Račice nabízí ideální prostory pro uspořádání svateb, rodinných oslav či firemních akcí v prostorách hlavní budovy zámku, Předzámčí a Podzámčí. Historické a elegantní prostředí zaručuje nezapomenutelnou atmosféru pro každou příležitost.

Proč navštívit Zámek Račice?

Jedná se o dokonalou destinací pro ty, kteří hledají kombinaci historie, luxusu a přírodní krásy. Nádherné interiéry, pohodlné a luxusní ubytování, bohatá nabídka relaxačních aktivit a malebné okolí zámku zaručují nezapomenutelné zážitky. Přijďte si užít kouzlo zámeckého života a objevte skryté poklady jihomoravského regionu.

Více informací a rezervace naleznete na Zámek Račice. Těšíme se na vaši návštěvu!