Česká hostina v EFI Hostinci, to je ideální volba pro rodinu, přátele nebo kolegy

Pokud plánujete oslavit zvláštní příležitost, setkání s přáteli nebo firemní akci, EFI Hostinec Osmec v Brně na nám. 28. října 23 nabízí nezapomenutelný zážitek v podobě tradiční české hostiny. Tento gastronomický zážitek je navržen tak, aby uspokojil větší skupiny hostů – rodiny, přátele či kolegy. Aby byla zajištěna čerstvost a kvalita pokrmů, je třeba si českou hostinu objednat minimálně 48 hodin předem.

Pokrmy, které si vychutnáte

Menu české hostiny nabízí pečlivě vybrané tradiční české pokrmy, připravené z nejkvalitnějších surovin. Každý chod je připraven tak, aby byl nejen chutný, ale také ideální pro sdílení mezi hosty. Zde je kompletní přehled pokrmů, které jsou součástí této hostiny:

  • Celá pečená kachna (2,3 kg) – Šťavnatá pečená kachna doprovázená tradičním červeným a bílým zelím a variací knedlíků (houskové, bramborové).
  • Celá pečená husa (4 kg) – Tato specialita je podávána s červeným a bílým zelím, variací knedlíků a k tomu bramborové lokše, které dodají hostině tradiční chuť venkova.
  • Vepřová pečínka (2 kg) – Klasická vepřová pečínka, kterou doprovází smetanový špenát, bílé zelí a výběr knedlíků, což dělá z tohoto pokrmu ideální volbu pro milovníky české kuchyně.
  • Živáňská jehla (2 kg) – Šťavnatá jehla s masem, pečenými bramborami s cibulí a čabajkou je ideálním pokrmem pro ty, kteří mají rádi výrazné chutě.
  • Hovězí roastbeef (2 kg) – Jemně připravený roastbeef s pečenou kořenovou zeleninou a brokolicí, podávaný s pečenými bramborami, demi glace omáčkou a tatarskou omáčkou.

Je libo pivní párování?

Každá hostina si žádá správný nápoj. K české hostině v EFI Hostinci doporučujeme piva z našeho řemeslného EFI Pivovaru, která jsou známá svou kvalitou a autentickou chutí. Personál vám rádi poradí, které z piv na čepu se dokonale hodí k vámi zvoleným pokrmům.

Exkurze do EFI Pivovaru s ochutnávkou

Chcete ještě více umocnit svůj zážitek? Navštivte EFI Pivovar a zúčastněte se exkurze s ochutnávkou piva. Během této prohlídky pivovaru se od sládka dozvíte více o tradiční výrobě piva a ochutnáte čerstvá, nefiltrovaná a nepasterizovaná piva přímo z tanku. Tento zážitek také můžete darovat formou dárkového voucheru, který zakoupíte online ZDE.

Rezervujte si českou hostinu předem

Pokud chcete zažít tuto tradiční českou hostinu, nezapomeňte si ji rezervovat alespoň 48 hodin předem. EFI Hostinec Osmec je skvělým místem pro rodinné oslavy, setkání s přáteli či firemní akce. Užijte si nejen vynikající pokrmy, ale také autentické české pivo a příjemnou atmosféru.

Ceska hostina v EFI Hostinci