Investiční Bulletin za 3.Q roku 2024

Investiční bulletin společnosti e-Finance za třetí čtvrtletí roku 2024 přináší pestrý přehled nejnovějších informací o investicích, aktivitách a klíčových událostech, které formovaly toto období.

Jednou z hlavních novinek je rozhodnutí o přechodu na udržitelnou mobilitu. Společnost e-Finance inovovala svůj vozový park a nahradila dieselové vozy flotilou 11 elektromobilů Tesla Model Y. Tento krok je součástí strategie ESG, která klade důraz na ekologický a společenský dopad našich aktivit.

Další zajímavou událostí tohoto čtvrtletí bylo natáčení psychologického filmu ‚Máma‘, režírovaného Jiřím Strachem, které proběhlo na Zámku Račice. Historické prostory zámku se staly kulisou pro natáčení tohoto filmu, což opět podtrhuje naši snahu o propojení kultury a historie s moderními projekty.

Bulletin také obsahuje informace o dalších aktivitách a novinkách z oblasti gastronomie, zvláště pak z našich EFI Hostinců a EFI Pivovaru.

Nechybí ani ohlédnutí za dalším úspěchem e-Finance Sport Teamu, tentokrát z extrémního závodu Red Bull Dolomitenmann 2024.

V elektronické podobě si jej zdarma můžete stáhnout ZDE a v tištěné podobě jej najdete na recepcích našich EFI Hotelů a v našich EFI Hostincích.

 

Věříme, že nám zachováte svoji přízeň i nadále.

 

Tým e-Finance, a.s.