Říjnové EFI NEWS 2024

Vážení klienti,

podzimní vydání EFI NEWS společnosti e-Finance je tady.

Nejnovější zpravodaj obsahuje spoustu zajímavých informací, tipů a článků napříč skupinou e-Finance.

S příchodem podzimu jsme EFI Hostinci Osmec upravili jídelní lístek tak, aby ladil s tímto ročním obdobím. Kromě stálic, jako je kulajda, svíčková, tatarák, žebra či guláš pro Vás máme např. talíř našich domácích uzenin, cibulačku zapečenou blaťáckým zlatem, čtvrtku pečené kachny se zelím, kuře z naší udírny a další dobroty.

Úplnou novinkou je ČESKÁ HOSTINA, kterou pro Vás naši kuchaři s láskou a pečlivostí připravují podle tradičních receptur. Je vhodná pro více osob, takže je perfektní volbou pro rodinný oběd či setkání s přáteli či kolegy. Je libo celá pečená kachna, husa, živáňská na jehle, vepřová pečínka či hovězí roastbeef? Objednejte si českou hostinu (min. 48 hod předem) a roztančete své chuťové pohárky. Piva z našeho řemeslného EFI Pivovaru podtrhnou Váš gastronomický zážitek.

Sládci z EFI Pivovaru již připravují podzimní speciál – EFI Cascadian Dark Ale, který je ideální pro chladné podzimní dny. Toto tmavé pivo spojuje pražené tóny s chmelovou chutí IPA a budete ho moci ochutnat již brzy.

Podzimní počasí často přináší nachlazení, proto Vám nabízíme řešení – hyperbarickou komoru v EFI SPA Hotelu, která posiluje imunitní systém a pomůže Vám projít podzimní sezonou ve zdraví.

Přidáváme také ohlédnutí za druhým ročníkem EFI Beer & Wine Festu na Zámku Račice, kde jsme pro Vás připravili bohatý program i spoustu specialit.

V aktuálním čísle EFI NEWS se také dozvíte o úspěchu e-Finance Sport Teamu na extrémním závodě Redbull Dolomitenmann.

Neopomeňte ani naši aktuální nabídku investičních dluhopisů s atraktivními výnosy. Investovat můžete i do lukrativních apartmánů v Jeseníkách.

EFI NEWS jsou zdarma k dostání ve všech našich EFI Hostincích a EFI Hotelech. Online si aktuální číslo můžete stáhnout ZDE.

Těšíme se na zpětnou vazbu, jak se Vám říjnové vydání líbí a co byste uvítali v dalším čísle.

Děkujeme!

Tým e-Finance