e-Finance řeší udržitelnou mobilitu

Společnost e-Finance, a.s. se rozhodla inovovat svůj vozový park a přechází z dieselových vozů na moderní elektromobily Tesla Model Y. Tento krok je součástí její strategie v souladu s principy ESG (environmentálními, sociálními a správními).

Přechod na elektromobily umožňuje e-Finance, a.s. snížit uhlíkovou stopu a zároveň zlepšit efektivitu svého provozu. Nákup elektromobilů byl podpořen dotací z EU, a to prostřednictvím Národní rozvojové banky a jejího programu na modernizaci vozového parku Elektromobilita. Investice do ekologičtějších technologií, jako je Tesla Model Y, ukazuje závazek firmy ke zlepšování jejího environmentálního dopadu a podporuje její image jako společnosti, která klade důraz na udržitelnost a odpovědné podnikání. Dne 16. srpna 2024 společnost s hrdostí převzala flotilu 11 nových elektromobilů značky Tesla, které okamžitě uvedla do provozu.

Tyto pokročilé vozy pyšnící se špičkovou inovativní technologií a nulovými emisemi představují náš odhodlaný krok k vytvoření lepší a udržitelnější společnosti. Naším rozhodnutím chceme jasně ukázat, že i v oblasti financí je možné a nezbytné přijímat odpovědná a udržitelná řešení, která nejen naplňují naše environmentální závazky, ale také přinášejí moderní přístup do každodenního fungování společnosti.

Společnost prosperuje a tímto krokem směřuje k dalšímu růstu a rozvoji.