Objevte výjimečné snídaně v EFI Hostinci Osmec

Milí Brňáci,

máme pro vás skvělou zprávu! Pokud hledáte místo, kde začít svůj den v příjemném prostředí a vychutnat si lahodnou snídani, nemůžete minout EFI Hostinec Osmec, který je součástí EFI SPA Hotelu**** Superior & Pivovar. Tato stylová restaurace se nachází v centru Brna a nabízí nejen úžasné snídaně, ale také skvělé zázemí pro business setkání a menší porady. Navíc, pokud přijede na snídani autem, máte od nás parkování zdarma!

Snídaně, které vás potěší

U nás si zakládáme na kvalitě a rozmanitosti. Každé ráno se můžete těšit na široký výběr čerstvých a chutných pokrmů. Ať už máte chuť na klasickou anglickou snídani, zdravé cereálie, čerstvé ovoce nebo lahodné pečivo, zde najdete vše, co vaše chuťové buňky potěší. Kromě toho si můžete vychutnat čerstvě uvařenou kávu nebo různé druhy čajů, které vás nabudí na celý den.

Ideální prostor pro business snídaně a menší porady

EFI Hostinec Osmec není jen místem pro relaxaci a vychutnávání dobrého jídla. Je to také ideální místo pro vaše business aktivity. Potřebujete-li uspořádat pracovní snídani, menší poradu nebo neformální setkání s obchodními partnery, EFI Hostinec Osmec vám nabízí skvělé prostředí. Prostor je vybaven moderní technikou a poskytuje dostatek klidu a soukromí pro vaše obchodní záležitosti.

Pohodlí a luxus v jednom

EFI SPA Hotel**** Superior & Pivovar, jehož součástí je EFI Hostinec Osmec, se vyznačuje vysokým standardem a luxusním vybavením. Hosté mohou využít i další hotelové služby, jako je wellness centrum a spa, které vám pomohou uvolnit se a načerpat novou energii po náročném pracovním dni.

Jak nás najdete

Restaurace se nachází v centru Brna na nám. 28. října 23 a je snadno dostupná jak pěšky, tak i veřejnou dopravou. Pro hosty, kteří přijedou autem, je k dispozici hotelové parkoviště – a to ZDARMA.

Rezervace a další informace

Pro více informací o nabídce snídaní nebo pro rezervaci stolu nás neváhejte kontaktovat telefonicky na: 515557515 nebo e-mailem: info@efihostinec.cz . Všechny potřebné informace naleznete na webu: EFI Hotel – Snídaně.


Nenechte si ujít jedinečnou příležitost začít svůj den v EFI Hostinci Osmec. Ať už se rozhodnete přijít sami, s rodinou nebo s obchodními partnery, garantujeme vám, že zde zažijete nezapomenutelný start do nového dne. Těšíme se na vaši návštěvu!


Tento článek je určen všem Brňákům, kteří chtějí objevit nové a kvalitní místo pro své snídaně a obchodní setkání. Přijďte a přesvědčte se sami o kvalitách EFI Hostince Osmec.